Færøer Eilanden 🇫🇴
Bestemming
11 dagen
Reisduur
juni t/m augustus
Vertrekdatum

offerte aanvragen

Stap aan boord van een onvergetelijk avontuur en verken de Færøer Eilanden met onze exclusieve Island Hopping reis. Deze unieke eilandengroep bestaat uit 18 eilanden die met elkaar zijn verbonden door bruggen en tunnels. Met 100.000 schapen, 50.000 inwoners, geen bomen en maar liefst 700 kilometer aan gladde wegen liggen prachtige uitzichten binnen handbereik. Voor velen zijn de Færøer Eilanden nog een onontdekte bestemming. Met weinig toeristen en uiterst vriendelijke inwoners voelt het als een gigantisch Waddeneiland. Een adembenemend mooi land waar eigenlijk geen land hoort te zijn. De Færøer Eilanden zijn zo bijzonder dat National Geographic Traveller ze heeft uitgeroepen tot de meest indrukwekkende eilandengroep ter wereld. En toch kent bijna niemand ze.

Inbegrepen:

Ferry Denemarken – Tórshavn v.v. met Smyril Line

Uw eigen auto aan boord van Smyril Line

Hut met eigen douche/toilet

Verblijf in een verschillende hotels in Tórshavn, Klaksvik, Runavik en/of Gjogv

Ontbijt in het hotel

offerte aanvragen

Niet inbegrepen: 

Uitgaven van persoonlijke aard en brug, parkeer–, veer-, tol- en tunnelgelden

Bijdrage Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR) € 2,50 per aanmelding

Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) € 5,00 per persoon

Reis- en/of annuleringsverzekering

Dit is een voorbeeld dagprogramma. Meerdere reisduren en vertrekdagen zijn mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

1

Inscheping Smyril Line

Je avontuur begint op zaterdag, wanneer je aan boord gaat van de ferry van Smyril Line in de havenplaats Hirtshals voor de overtocht naar Tórshavn. We hebben een comfortabele hut met douche en toilet voor je gereserveerd. Ook voor de auto is er een parkeerplek aan boord gereserveerd.

2-9

Aankomst in Tórshavn

Aankomst in Tórshavn op zondagavond om 22.30 uur, het moment waarop je voet aan wal zet op de betoverende Færøer Eilanden. Het is nu tijd om te genieten van de ruige schoonheid van de Færøer Eilanden, die terecht zijn uitgeroepen tot de meest inspirerende eilandengroep ter wereld. Je verblijft 7 nachten in een goede hotels op de Færøer Eilanden. Deze nachten vullen wij samen met jou naar keuze in! Deze unieke eilandengroep telt 18 eilanden, verbonden door bruggen en tunnels. Met 100.000 schapen, 50.000 inwoners, geen bomen en 700 kilometer aan wegen wachten prachtige landschappen op je verkenning. Nergens op de Færøer Eilanden ligt de zee verder dan 5 kilometer verwijderd. Op zondagavond  om 23.30 vetrek je weer met de ferry van Smyril Line voor de terugreis naar Hirtshals.

10

Dag op zee

Vandaag een dag op zee, dus je hebt de mogelijkheid om een jacuzzi op dek 7 te reserveren en te genieten van het uitzicht over de oceaan of je kunt een bezoek brengen aan de bioscoop aan boord.

11

Aankomst in Hirtshals

Je komt aan in Hirtshals op dinsdag rond 09.30 uur. Vanuit Hirtshals kun je jouw reisplannen vervolgen, hetzij naar huis terugkeren of misschien wel naar andere interessante bestemmingen in Denemarken of Europa reizen.